Ми продовжуємо радити вам страви, які легко готувати влітку.
Минулого разу ми вже розповідали про ранкові літні сендвічі та про салати. У цей раз приділимо увагу десертам.
Минулого разу ми вже розповідали про ранкові літні сендвічі та про салати. У цей раз приділимо увагу десертам.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Желатин замочуємо в 8 столових ложках холодної води і залишаємо на 15 хвилин, щоб набряк.
Виймаємо з черешень кісточки.
Сир збиваємо міксером до однорідної повітряної маси. Додаємо до сиру цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо ще раз.
Ставимо посуд з желатином на дуже маленький вогонь і нагріваємо до повного розчинення, але ні в якому разі не кип’ятимо. Розчинений желатин вливаємо в сирну масу. Туди ж додаємо черешню.
Розкладаємо по формах і прибираємо в холодильник на кілька годин.
Готовий мус виймаємо з форми, прикрашаємо шоколадом і цілими ягодами.
Інгрідієнти:
Спосіб приготування:
За допомогою блендера подрібнюємо печиво з горіхами і сіллю до стану дрібного помелу. Додайте рослинну олію. Перекладіть тісто в змащену олією форму для випічки, сформувавши руками рівномірну кірку майбутнього чізкейку.
Потім у блендері збийте вершковий сир, йогурт, коричневий цукор, лимонну цедру і сік лимона до однорідного стану буквально 1 хвилину. Викладіть сирну суміш на кірку, обережно розподіливши її рівним шаром по периметру форми.
Накрийте все це кришкою і відправте застигати в холодильнику мінімум на 2 години, а краще — на ніч. Коли чізкейк буде готовий, прикрасьте його зверху свіжими ягодами і розріжте на однакові прямокутні батончики.
Інгредієнти:
½ чашки червоної смородини
½ чашки малини
½ чашки ожини
1 / 3 чашки цукру
2 ст. ложки коньяку
2 ст. ложки полуничного або малинового варення
2 смуги лимонної цедри
½ чашки нарізаної полуниці
білий хліб
Спосіб приготування:
Заздалегідь приготуйте форми для маленьких кексів, застеліть їх кулінарною плівкою так, щоб краї визирали з формочок на 3 см.
Покладіть в невелику каструлю малину, смородину, ожину, цукор, чорну смородину, варення і терту лимонну цедру. Налийте трохи води, доведіть ягоди до кипіння в каструлі. Зменшить вогонь і варіть 2 хвилини, поки ягоди випустять свої соки, але все ще утримають форму. Зняти з вогню, перемішати з полуницею і охолодити до кімнатної температури.
Інгрідієнти:
Сир кисломолочний 300 г
Ягоди 200 г
Яйця 1 шт.
Манка 2 ст. л.
Сода 0,5 ч. л.
Сметана 1 ст. л.
Мед за смаком
Спосіб приготування:
Інгрідієнти:
Борошно
Масло
Розпушувач
Яйця
Молоко
Чорниця
Сповіб приготування: